Brussels Champagne Festival

Naast de 5 trouwbeurzen van Brussel, Bergen, Luik, Namen en Charleroi, organiseert AP Events zijn tweede Brussels Champagne Festival.

De Brusselse champagnebeurs wordt Brussels Champagnefestival.

Het Brussels Champagnefestival is drie dagen gewijd aan het ontdekken en proeven van grote en kleine champagnemerken.

Trakteer uzelf op een coupe of een fles om ter plaatse te drinken met familie of vrienden.

Muziek, animatie, oesters en andere delicatessen worden u het hele weekend aangeboden voor een feestelijke en gastronomische sfeer. 

Het Brussels Champagnefestival bevat 26 champagneproducten en ongeveer vijftien exposanten met fijne delicatessen zoals foie gras, kaviaar, macarons, chocolade, enz.

Profiteer van de festivalaanbiedingen om uw champagnes te bestellen en mee te nemen.

Dit Champagnefestival is voorbehouden voor zowel particulieren als professionals. Bezoekers kunnen ter plaatse de aanwezige producten ontmoeten en hun bestellingen plaatsen om tijdig te worden geleverd voor de eindejaarsfeesten. 

Grote consumptie van champagne in België

Beglië blijft zeer belangrijk voor de Franse champagneproducenten. Het is de zesde champagnemarkt met 5,57% van alle uitvoer van champagneflessen. Het in België verbruikte volume is gestegen met 6,7% en de inkomsten met 15%. Deze stijging wordt veroorzaakt door de diversificatie van de champagneconsumptie en de interesse van belgische consumenten voor de hogere klasse, met een groeiende interesse voor de speciale cuvées, rosé champagnes en de millésimes.